Mindenmás

A MERKBAU Zrt. Szegeden nemet mond az inflációra, így TAVALYI ÁRON vásárolhattok 2022. No.1 kereskedőjétől

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a 2022-es év Terrán No.1 Kereskedője címet a MERKBAU Zrt. nyerte, így 2021. után zsinórban másodjára zsebelhették be a rangos díjat. Gratulálunk! Látogatásunk során elárulták, hogy szeretnék méltóképpen megünnepelni a győzelmet, ezért most a tavalyi árakon vásárolhattok tőlük Terrán és Bramac tetőcserepet, ezzel is fittyet hányva Szegeden az inflációra.

Korábban már rengeteg MERKBAU Zrt. akcióról és ajánlatról írtunk Nektek, amivel a kedvenc építőipari cégünk kedveskedett a Szeged365 Familynek. Emlékeztek még, amikor verhetetlen áron kínáltak ajtókat, ablakokat és szigetelő anyagokat? Ha nem, akkor gyorsan csekkoljátok:

Bár a szegedi időjárás egyelőre nem tükrözi a „Napfény Városa” címet, a MERKBAU Zrt.-nél már most beindult a nyár, hiszen olyan medence hétvégét tartottak, hogy még mi is elővettük a porosodó fürdőruhánkat. A MERKBAU Medence Hétvégéjéről és a Papp Sándor, értékesítési tanácsadóval készült interjút itt nézhetitek meg:

Még, még, még…. ennyi nem elég!

Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor parancsoljatok, kedves Szeged365 Family: ingyenes szaktanácsadással és anyagkalkulációval készülnek mindenkinek a MERKBAU Zrt.-nél. Így minden szakmai tudást megkaptok a tavalyi áron mért tetőcserepekre, ráadásul akár már azonnal vihetitek is a szajrét, hiszen most készletről tudtok rendelni.

Tudjuk, elsőre nekünk is hitetlennek tűnt a felvetés, hogy a 2022-es árakon juthatunk hozzá a prémium minőségű alapanyagokhoz, de végül is úgy vagyunk vele, hogy mégis a MERKBAU Zrt. lett az év kereskedője, szóval, ha valakik, akkor ők biztosan tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Ha szeretnél további információkat megtudni, akkor irány a weboldaluk: https://merkbau.hu/

Ha pedig nem szeretnél lemaradni az ajánlatról, érdemes azonnal elővenni az utánfutót, és irány Szegeden a Wimmer Fülöp utca 6.

Mondjunk együtt nemet a MERKBAU Zrt.-vel az inflációra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb