KikapcsVideo365

Ahol a luxus és az elegancia találkozik: elstartolt a szegedi Merkbau Medence Napja – megsasoltuk a Vitalspa kényeztető jakuzzijait

Hatalmas jakuzzik várják az érdeklődőket a szegedi Merkbau udvarában, ahol április 21-én, pénteken elstartolt a Wimmer Fülöp utcai Építőcenter Medence Napja. Két nap, ami a luxusról, a kényeztetésről és az eleganciáról szól, hiszen a roadshow keretében pénteken és szombaton hatalmas kedvezményekkel juthatsz hozzá otthonod új ékkövéhez, ami tökéletes ellazulást és kikapcsolódást nyújthat nem csak Neked, de egész családodnak is, sőt, egyben biztos lehetsz, a barátaid is imádni fogják!

A WELLNESS SZALONOK ÉS SPA-K LUXUSA BEKÖLTÖZHET AKÁR OTTHONODBA IS

Magasra tették a lécet a szegedi Merkbau munkatársai, akik jól tudják, hogy a szavak helyett beszédesebbek a tettek, ezért, aki jakuzzi vásárláson töri a fejét, a kétnapos program keretében ki is próbálhatja azt. Komoly érdeklődő már kora reggel akadt, Papp Sándor a VitalSpa értékesítési szaktanácsadója nagyon pozitívan értékelte a roadshow indulását. Tapasztalatai alapján egyre több embert vonz a jakuzzik világa. Nemcsak azért, mert általuk a wellnessek és spa-k luxusa beköltözik otthonodba, hanem az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai miatt is.

SZÁMTALAN JÓTÉKONY ÉLETTANI HATÁSSAL BÍR

Egy jakuzzi tökéletes megoldás lehet a nyugodt relaxációra egy hosszú, nehéz nap után, a mozgásszervi problémák oldására is kedvezően hat, a víz erejével segít megőrizni szépségünket, s, ami minden nőnek a mumusa, bizonyos kiegészítőkkel felszerelve segít a narancsbőr eltüntetésében is. Masszírozó funkciójával serkenti a vérkeringést, ellazít, oldja izmaink görcseit és a mindennapokban felgyülemlett stresszt, sőt még azoknak is segít, akik alvásproblémákkal küzdenek. Arról nem is beszélve, hogy egy tökéletes közösségi teret teremt, ahol a család és a barátok összejöhetnek, és együtt kapcsolódhatnak ki ellazulva a jakuzzi lágy hullámai között.

TELJESEN TESTRE SZABHATOD JAKUZZIDAT

Papp Sándor elárulta, a jakuzzik, akár egy gépjármű, egyedi igény szerint teljesen testre szabhatók, a határ tulajdonképpen a csillagos ég. Megtervezhetjük jakuzzinkban ugyanis a színösszeállítástól kezdve az oldalburkolaton át az energiahatékony működtetésig mindent. A tökéletes élményt pedig a színterápia, az aromaterápia, vagy éppen a szabályozható pezsgőfürdő, vagyis a levegőterápia biztosíthatja számunkra.  

A szegedi Merkbau Medence Napjai április 22-én, szombaton, hosszabbított nyitvatartással folytatódnak, így, ha ma lemaradtál volna, holnap még bepótolhatod! Találkozzunk tehát:

  • április 22-én,
  • Merkbau Építőcenterben,
  • Szegeden, a Wimmer Fülöp utca 6. szám alatt,
  • szombaton: 07:00-15:00 óra között.

Éld át Te is a jakuzzizás páratlan élményét, ismerd meg a kényeztető luxust a VitalSpa termékeivel!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb