Mindenmás

A Tiszába csúszott, és életét vesztette a kutyasétáltatás közben, Algyőről eltűnt idős hölgy (frissítve)

Kutyasétáltatás közben eltűnt egy 79 éves hölgy Algyőről – írtuk meg kedden, miután több Szeged365 olvasó is segítséget kért a keresésben. Szerdán azonban nem hivatalos forrásainktól úgy értesültünk, hogy a keresett személy sajnos belecsúszott a Tiszába, és életét vesztette. Információink szerint ma reggel találták meg.

Mindezekkel párhuzamosan a rendőrség is visszavonta a korábban közzétett felhívást. “A 2023. május 16-án közzétett felhívásunk aktualitását vesztette” – írták szerdán délelőtt a szerkesztőségünknek.

FRISSÍTVE: EGY MOTORCSÓNAKBÓL VETTÉK ÉSZRE

Az Eltűnt Személyek Keresése nevű facebook oldal azt írja, hogy nem ma, hanem a keddi napon a Tisza felől egy házaspár motorcsónakból vette észre a hölgyet a partnál becsúszva a vízbe, de az életén már sajnos nem tudtak segíteni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja halál körülményeit.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb