Mindenmás

Kutyasétáltatás közben eltűnt egy 79 éves hölgy Algyőről, segítsünk megtalálni! (frissítve)

Eltűnt egy 79 éves idős nő Algyőről, már a rendőrség is keresi – írta több Szeged365 olvasó szerkesztőségünknek, a hírt pedig az eltűnt hölgy lánya is megerősítette nekünk. P. Á. Mária szombaton kora este Algyőről, a Szüret úti otthonából indult el kutyát sétáltatni, ám azóta nem látta senki.

Kamerafelvételeken is látszik, amint a Nyírfa úton a Tisza gát irányába tart a szokott útvonalán, onnan azonban azóta sem tért haza otthonába sem ő, sem a puli kutyus, és azóta tartózkodási helyük ismeretlen.

Az Eltünt Személyek Keresése nevű Facebook oldalon azt írják, hogy az idős hölgy fizikálisan jó állapotban van, de kezdődő demenciájára gyógyszert szed,

  • magassága körülbelül 160 cm,
  • és 55 kg,
  • vékony testalkatú,
  • vállig érő ősz hajú,
  • kék szemű.

Eltűnésekor sötétszürke melegítő nadrágot viselt oldalán csíkkal, valamint sötét mellényt, és egy gyapjú pulóvert, vízszintes sárga csíkokkal. Iratait telefonját nem vitte magával.

MEGKEZDTÉK A KERESÉST

Lánya jelentette eltűnését a rendőrségen, akik a társszervekkel megkezdték a hölgy keresését, de a kutatás eddig nem vezetett eredményre. Ha bárki felismerné a hölgyet, vagy a puli kutyáját látja, akkor azonnal hívja a rendőrséget, vagy a lányát.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: VISSZAVONTÁK A FELHÍVÁST

A rendőrség szerdán hivatalosan is visszavonta a keresésre kiadott felhívást. Személyiségi jogokra hivatkozva cikkünkből eltávolítottuk a teljes nevet és a fotókat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb