Mindenmás

Hajnalban dühöngött a vásárhelyi srác: megrugdosta a kaput és a ház előtt álló kocsit, majd a visszapillantó tükröt is lezúzta

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki egy ingatlan kapuját és az előtte parkoló autót is megrongálta. Mint kiderült, mindössze 19 éves volt az elkövető, és 200 ezer forintos kárt okozott a tettével.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. február 26-án hajnalban Hódmezővásárhelyen egy ingatlan kapuját és az előtte parkoló autó lámpáit megrugdosta, a visszapillantó tükrét pedig letörte. Az erőszakos férfi több mint 200 ezer forintos kárt okozott a járműben. A nyomozók azonosították a 19 éves garázdát, akit még aznap délután gyanúsítottként kihallgattak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A szerdai közleményben az áll, hogy a rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb