Mindenmás

„Lehet, hogy jobb, ha a fesztiválozók nem látják, éjfél után hogy szoktam kinézni…” – Exkluzív interjú a Deja Vu rezidensével

Idén már 10. alkalommal tekerjük vissza az idő kerekét Szegeden, jön a jubileumi Deja Vu Fesztivál, ami garantáltan előhozza a bennünk szunyókáló „diszkópatkányt”. Bevalljuk őszintén, mi már most sem bírtunk magunkkal, így kilátogattunk a Partfürdőbe, ahol Gabriel B, a Deja Vu Fesztivál szervezője és rezidens dj-je várt minket, aki nem félt kulisszatitkokat megosztani a Szeged365 Family-vel.

Az évek alatt a Deja Vu Fesztivál a legnagyobb magyar retro eseménnyé nőtte ki magát, és olyan sztárokra bulizhatunk hamarosan Szegeden, mint a Blue, Dj Sash!, Eiffel 65, vagy Inna, aki nem rég az egyik leggazdagabb magyarnak, Jákob Zolinak írt indulót My Crystal Nails címmel.

Exkluzív interjúnkban Gabriel B-vel sétáltunk egyet a Partfürdőben, ahol hamarosan az elmúlt 10 év legnagyobb nagyszínpada fog állni. A jelenleg még egyszerű füves területet június elején több száz szegedi fogja megtölteni, és közösen csapathatjuk kedvenc slágereinkre.

Gabriel B mesélt a Deja Vu Fesztiválon beteljesülő gyerekkori szerelmekről, és elárulta, hogy szerinte miben rejlik a Deja Vu töretlen sikere. Bár a bérletek több, mint két hete elfogytak, párat félre raktak a Szeged365 Family-nek. Hogy pontosan hol lelhettek még bérletre, a videóból kiderül:

Tudjuk, hogy már bennetek is tombol a boogie, szóval, ha szeretnétek kicsit enyhíteni a diszkó-lázon, irány a Borfesztivál, ahol megtaláljátok a Deja Vu standját!

Június első hétvégéjén pedig repüljünk közösen vissza az időben, és mutassuk meg, hogyan csapatja Szeged!

Napi jegyek még korlátozott számban kaphatók: https://cooltix.hu/event/63b30d1ba757e5045269f935

Az eseményt itt találjátok:
https://www.facebook.com/events/7805397846166982

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb