Mindenmás

Micsoda fotókat küldtetek ma is! Van rajta paci, a másikon meg sajnos sok szemét

Nem véletlenül köszönjük meg Nektek mindig, hogy a legolvasottabb mediaplatform vagyunk. Igyekszünk mi a szerkesztőségünkben is maximalizálni a gyorsaságot, de nélkületek ez biztosan nem menne: a Szeged365 Family ma is küldött sok fotót, mutatjuk a két legmegdöbbentőt.

A Borfeszten folyamatosan ott voltunk a kameráinkkal, volt borkihívás, és a pizzákért is folyt a küzdelem, brutálisan sokan megnéztétek ezeket a videókat is. De elképesztően sok fotót és videót kaptunk Tőletek is: volt egy kis bunyó, rendőrségi akció, ellenben szerencsére a legtöbb a mosolyokból volt, és az őszinte felhőtlen beszélgetéseket megörökítő képekből.

Most két furcsa helyzetről is kaptunk fotókat: az egyiken egy póni legel békésen. Ez annyira nem nagy kunszt, de ha hozzátesszük, hogy mindezt egy kereszteződés közepén tette, ahol kicsit könnyített is magán. Persze mentségére legyen szólva, szerintünk itt éppen akkor nem volt forgalom. A paci-kaki-t pedig a gazdi reméljük gyorsan el is takarítja.

A második fotósorozatot délben készítették az árusok, akik nagyon sok mindent írtak nekünk: szomorúak voltak az esős idő miatt, a Feszti Kártyára elképesztően sokan panaszkodtak, most meg a szemetes Széchenyi térről küldték képeket:

Őszinték leszünk: mi szegedi lokálpatrióták vagyunk, szerintünk akkor is Szeged még ma este is az ország fesztivál fővárosa, aminek örülünk. Azt is tudjuk nagyon nehéz maximalisan rendet tartani egy ekkora fesztiválon. A Feszti-kártyáról pedig megkérdezzük a borászokat jövő héten, hogy a fesztivál után mi a véleményük erről az újdonságról. Este még koccintsunk, ne legeltessünk az út közepén pacit, és biztosak vagyunk már abban is: nincs szemét a téren, ha lehet maradjon is így.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb