Mindenmás

Álmában akarta megölni a férjét egy nő Szegeden, felgyújtotta a sátorlapokból készített lakhelyüket

A megalapozott gyanú szerint álmában próbálta megölni férjét egy szegedi nő, aki éjszaka felgyújtotta lakhelyüket – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t. Saághy Flóra közölte, a nőt emberölés bűntettének kísérletével gyanúsítják.

A megalapozott gyanú szerint a házaspár egy híd alatt, sátorlapokból készített kalyibában lakott. A feleség már korábban is több alkalommal agresszívan lépett fel férjével szemben. Múlt hét pénteken, aznapi vitáikat követően, a gyanúsított megvárta, míg a férfi aludni tér, majd pár perc elteltével felgyújtotta a sátrat, azért, hogy férje tűzhalált haljon. A sértett azonban feleszmélt és sikerült sértetlenül kimenekülnie a sátorból, mielőtt az teljesen leégett volna.

LETARTÓZTATTÁK

A főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amit a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelt. A végzést az ügyészség tudomásul vette, míg a védelem fellebbezést jelentett be – tudatta az ügyész.

Olvasói videónk is van egyébként a tűzről:

@szeged365

Tűzeset az Izabella híd alatt! (2.0) Köszi a videót, Roland!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365
@szeged365

Tűzeset az Izabella híd alatt! (1.0) Köszi a videót, Roland!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb