Mindenmás

Hoppon maradt a babakocsis anyuka: nem vitte el a Sándorfalváról Szegedre tartó busz, mert egy mozgáskorlátozott volt a járművön, le is késték az orvosi vizsgálatot

“Ma konkrétan itt hagyott minket a buszsofőr, mert mozgássérült volt a buszon” – írta a Szegeden láttam csoportban az egyik tag, aki arra volt kíváncsi, hogy pontosan hol tudna még panaszt tenni. A történet szerint a posztoló végül a megállóban maradt a kisbabájával, és emiatt lekésték az orvosi vizsgálatot.

Még januárban robbantott a hír Szegeden, hogy rácsukta az ajtót a babakocsira, majd úgy indult el a járművel a trolivezető városunkban. Akkor az SZKT bocsánatot kért, és ki is vizsgálták az esetet. Nos, ma is egy, a közösségi közlekedéssel kapcsolatos történet látott a napvilágot, viszont itt a buszig sem jutott el az anyuka, hiszen meg sem állt a sofőr a Sándorfalva-Szeged vonalon.

Mint a csoportban írta: “Ma konkrétan itt hagyott minket a buszsofőr, mert mozgássérült volt a buszon (Sándorfalva-Szeged). Hozzáteszem, egy szóval sem kérdezte meg esetleg, hogy te marha, össze akarod-e csukni a babakocsit? Vagy, bármi! Még be sem állt a buszmegállóba, már intett a fejével, hogy nem visz el. Betelefonáltunk a központba és mondták, hogy tegyünk panaszt, hisz 1 mozgássérültet és 1 babakocsist köteles elvinni! (..) Kisfiam egyik olyan vizsgálata maradt el emiatt, ami komoly egészségügyi gondot is jelenhet neki.”

MÁS IS JÁRT HASONLÓAN

A poszthoz egyébként rengetegen hozzászóltak. Az egyikük azt írta, hogy a sofőr nem volt köteles elvinni őket, amennyiben tömve volt a busz, hiszen ő a felelős az utasok épségéért. Emellett azt is hozzátette, hogy biztosan nem szándékosan hagyta ott őket. Egy másik kommentelő pedig azt írta, hogy hogy három hete hasonlóan járt. Akkor ketten álltak babakocsival a megállóban, és csak az egyiküket vitte el a sofőr. A másik anyuka ottmaradt.

A történtekről egyébként érdeklődtünk a Volánbusznál, amint válasz érkezik, frissítjük cikkünket.

A januári babakocsis történetről itt olvashatsz bővebben:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb