Mindenmás

Eszünk megáll: szándékosan karcolta meg a parkoló autókat egy nő Szegeden – nem gondolta, hogy ebből ekkora probléma lesz (videó)

A szegedi rendőrök azonosították és elfogták azt a helybéli nőt, aki több autót is szándékosan megkarcolt – tudtuk meg pénteken a rendőrségtől. Mint kiderült, a nőnek már korábba is volt dolga a rendőrséggel.

A közlemény azt írja, hogy a rendőrségre még 2023. március 28-án, a délutáni órákban érkezett bejelentés, mely szerint Szegeden megrongáltak egy utcán parkoló autót. Az elkövető a Volvo bal első és hátsó ajtajának, valamint sárvédőjének a fényezését karcolta meg. A helyszín megtekintése során további két, hasonló módon megrongált járművet is találtak a rendőrök.

RÉSZEG VOLT – EZZEL INDOKOLTA A TETTÉT

A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és lefoglalták a helyszín közelében telepített kamerák felvételeit. A videók megtekintése során a detektívek egyből felismerték a tettest, akinek korábban már volt dolga a hatóságokkal. A nő kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, tettét alkoholos befolyásoltsággal magyarázta. Mint mondta, egy átmulatott éjszaka után még számára is ismeretlen okból végighúzott egy hegyes tárgyat az autók fényezésén, és nem gondolta, hogy ebből ekkora probléma lesz. A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított eljárást.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb