Sport

Készülj Szeged! Jövő héten rangadó!

Ahogyan tegnap este megírtuk: a Komló legyőzésével az OTP Bank – Pick Szeged megnyerte az alapszakaszt, így pályaelőnnyel indulhatunk a Veszprém ellen.

A sikernek köszönhetően eldőlt, hogy az OTP Bank – PICK Szeged 50 megszerzett ponttal megnyerte az alapszakaszt, így pályaelőnnyel készülhet a Veszprém elleni döntőre, amely az egyik csapat második sikeréig tart.

Az első meccs június 2-án, pénteken 18.30-kor lesz Szegeden, itt kell brutálisan nagy hangulatot csinálni Szeged új büszkeségében, a Pick Arénában! A második összecsapásra 5-én, hétfőn, szintén 18.30-tól Veszprémben kerül sor. Nagyon reméljük, hogy két szegedi győzelem miatt nem kerül sor a harmadik összecsapásra, de ha mégis, akkor azt június 9-én, pénteken 20.30-tól rendezik a PICK Arénában. Hajrá SZEGED!

Ott leszel az Arénában? Akkor küldd el nekünk a képet, ezzel is mutassuk meg mennyien leszünk ott! Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is! Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy! App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb