Mindenmás

SING HALLELUJAAAH! Most mi álljuk a bérleted a Deja Vu Fesztiválra!

Mi a hasonlóság a Tamagotchiban, a Turbórágóban, Dr. Albanban és a kantáros farmerben? Mind a négy a 90-es, 2000-es években élte a csúcskorát, de a mai napig hatalmas a hype körülöttük. A retro őrület Szegedet sem kerülte el, és idén már 10. alkalommal tombolhatunk a Partfürdőben a világ legismertebb sztárjaival a Deja Vu Fesztiválon.

3 nap, 10 külföldi és több, mint 15 hazai sztár gyűlik össze Szegeden, és persze több ezer szegedi, akik között most Te is ott lehetsz. A bérletek ugyan több, mint 3 hete elkeltek, mi mégis tudunk egy megoldást, hogy három napon keresztül kimaxold a Deja Vu Fesztivál jubileumi csapatását.

Nehéz lenne választani a fellépők közül, hiszen minden nap fullba nyomjuk a boogiet. Ha még nem tudnád kívülről a napi bontást, lesd meg korábbi cikkünkben:

Korábban kint jártunk a Partfürdőn, ahol Gabriel B volt a társunk a korai retro átszellemülésben. Mesélt többek között romantikus Deja Vu sztorikat, és azt is elárulta, tavaly miért mondta le a fellépést Alexandra Stan. Nem láttad még az exkluzív kulisszák mögé tekintő videót? Parancsolj:

FRISS és ropogós bejelentés érkezett: szegedi tehetséges fiatal művész tervezte a fenntarthatóság nevében az idei egyedi Deja Vu repoharakat. Az Angi S. által tervezett poharakból szürcsölhetitek a long drinkeket és a söröket, de ha egy-egy tüskét is szeretnétek beilleszteni, minden pultban ingyen kaptok shot-os poharakat is.

És végre megérkezett a várva várt pontos beosztás is, így előre megtervezhetitek a menetrendet, hogy melyik két világsztár között tudtuk elugrani poharat tölteni. Mi mind a három színpadon találtunk olyan fellépőket, akiket biztosan nem hagyunk ki, bár a folyamatos sztárparádé közben nehéz lesz az első sorba küzdeni magunkat, de a Szeged365 Familynek semmi sem jelenthet akadályt.

Reméljük már Ti is legalább annyira várjátok a június első igazi fesztivál buliját, mint mi! Ha lemaradtatok a jegyekről, semmi gond, MOST MI ÁLLJUK A BÉRLETED! Irány a Facebook oldalunk, ahol ezerrel pörög a NYEREMÉNYJÁTÉKUNK!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb