Szegedi Arcok

A nap képei: Szeged, egy párhuzamos univerzumban, avagy a mesterséges intelligencia így rúgta rá az ajtót városunkra

2022 volt az az év, amikor a mesterséges intelligencia rárúgta az ajtót a nagyvilágra, és tíz, sőt százmilliók számára tette életközelivé ezt a technológiát különféle szolgáltatások vagy szoftverek révén. Az olyan alkalmazások, mint a Forbeson is megénekelt ChatGPT megmutatták, hogy milyen elképesztő lehetőségek rejlenek ezen eljárásokban. Az AI képalkotás terén is forradalmi változások történtek, így ma már olyan fantasztikus, képzeletbeli képek készülhetnek Szegedről is, amelyet kedden, majd szerdán Patrik olvasónk mutatott be.

Rengeteg olyan szolgáltatás érhető el már a weben, egy böngészőn keresztül, amelyek segítségével bárki, de tényleg bárki egyszerűen kreálhat rajzokat, illusztrációkat, ábrákat különféle stílusokban. Így születtek Patrik olvasónk, Szeged emblematikus helyeit bemutató képei is, ami hatalmasat pörgött kedden a közösségi oldalunkon:

Mára pedig kaptunk még egy jó nagy adag pakkal a Szeged365 Társalgó csoportunkba, köszönjük szépen!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb