Mindenmás

Csapatot bővít az Electric Power Kft! Villanyszerelőként legyen biztos, jó fizetésed! Mutatjuk hol kell rá jelentkezni!

Az ElectricPower Kft. 2001 óta, stabilan működő cég, tele munkával. Már az okos otthonokat is építik folyamatosan, de a komplex villanyszerelési munkálatokat is profi módon megcsinálják a srácok. Most pedig csapatot bővítenek. Légy Te is tagja ennek a családias hangulatban, jó közösségben dolgozó csapatnak.

Szükség van rád, ha pályakezdő vagy akkor is, de ha gyakorlattal rendelkező erős- és gyengeáramú villanyszerelő vagy, akkor is: itt vár egy biztos jól fizető állás. Már az elején kényelmes lesz a munka, mivel az utazás költségeivel sem kell foglalkoznod, ebben is segítenek.  Itt azért megemlítjük, hogy személyesen ismerjük a cég munkatársait, ha értenénk hozzá, mi is jelentkeznénk a munkára. Tényleg nagyon jó csapat, jó hangulatban. Ha pedig munkáról van szó a mai világban egyértelmű, hogy a jó fizetés mellett a közösségi hangulat a legfontosabb.

Ha Te vagy szerinted a megfelelő ember, vagy az ismerősi körödben van valaki akinek jól jönne egy jó közösség, egy jól fizető munka, akkor jelezd! Képzeld még a munkába járást is megoldják, hoznak és visznek a srácok. Kiemelten jó, ha Szeged, Röszke, Szőreg, Újszentiván, Mórahalom, Sándorfalva, Szatymaz, Balástya, Kistelek, Kömpöc, Kiskunmajsa, és természetesen a települések vonzáskörzetében élsz.

Ha van ismerősöd szólj neki, ha pedig úgy érzed Te vagy az Electric Power következő munkatársa, akkor jelentkezz: e-mail: [email protected] // Telefon: 0620/953-4513

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb