Mindenmás

Két autót is megfújt egy bekábszizott férfi Mindszenten, az egyiket totálkárosra törte, a másikat a szántóföldön hagyta

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki egy éjszaka alatt két autót lopott el Mindszenten – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől.

Mint írják, a zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste az udvaron álló autó indítókulcsát. A kaput belülről kinyitva kitolatott, majd miután visszacsukta, elhajtott a helyszínről. Az autóval Szegvár külterületén árokba csúszott és totálkárosra törte azt.

A BŰNCSELEKMÉNY ELŐTT EGY MÁSIK AUTÓT IS ELLOPOTT, AZT A SZÁNTÓFÖLDÖN HAGYTA

A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült, a férfi az esetet megelőző néhány órában egy kerékpárt, valamint egy másik autót is ellopott Mindszenten, amit egy szántóföldön hátrahagyott. Bűnlajstromját tetézte azzal, hogy nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott. Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb