Sport

Öt Halker-KiralyTeam Szeged versenyző szerzett Magyar Bajnoki címet és válogatott kvótát a hétvégén

Öt Halker-KiralyTeam Szeged versenyző szerzett Magyar Bajnoki címet és válogatott kvótát a hétvégén kick-boxban – tudtuk meg a szegedi klubtól, akik azt is közölték szerkesztőségünkkel, hogy mindezek mellett további két bronzérem is született.

Hét versenyzővel vágott neki a Halker-KirályTeam Szeged csapata hétvégén az esztergomi Suzuki Arénában megrendezett 2023. évi Utánpótlás Magyar Bajnokságnak. Mint megtudtuk, volt is a versenynek tétje, hiszen a tatamis szabályrendszerek országos regattája kiemelten fontos versenye az évnek, hiszen a Magyar Bajnok automatikusan válogatott kvótát szerez az aktuális év világversenyére. Idén ez az Isztambulban megrendezett Európa Bajnokság lesz.

DOBOGÓRA ÁLLHATOTT MINDEN SZEGEDI VERSENYZŐ

A versenyen Bárdos Inez, Haider Katrin, Roszik Szabolcs, Solymosi Bence és Nagy Bálint sem talált legyőzőre, Magyar Bajnoki címet és válogatott kvótát szerezve megváltották jegyüket az isztambuli kontinensviadalra. A szegedi éremkollekciót Valkó Dominik és Kapuvári Pál további egy-egy bronzérme tette teljessé, így minden helyi versenyző dobogóra állhatott a honi mezőny legjobbjait felvonultató megmérettetésen. A versenyzők felkészülését Dr. Gyuris Gábor edző irányította.

A szegedi versenyző, Roszik Szabolcs a dobogó tetején!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb