Mindenmás

Eszünk megáll: elektromos rollerrel törte be az egyik kocsma ablakát, majd haragosa házára Molotov-koktélokat dobott egy férfi Csongrádon

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki elektromos rollerrel betörte egy kocsma ablakát, utána pedig haragosa házára Molotov-koktélokat dobott – tájékoztatott a rendőrség csütörtökön.

A közleményben az áll, hogy a meglapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2022. július 10-én hajnalban egy elektromos rollerrel betörte egy csongrádi kocsma ablakát, amivel csaknem 50 ezer forintos kárt okozott. A helyi férfi dühe nem csillapodott, ezért haragosa házához vonulva otthon készített Molotov-koktélokat dobott az ingatlanra, azok azonban nem gyulladtak meg.

CÉLT TÉVESZTETT AZ EGYIK MOLOTOV-KOKTÉL

Mint kiderült, az egyik célt tévesztő üveg egy másik ház tetőszerkezetét lángra lobbantotta, amit a tüzet észlelő szomszéd eloltott. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak, ahol tetten értek az agresszív férfit, akit elfogtak és előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. Ellene őrizetbe vétele mellett garázdaság vétség és közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb