Mindenmás

Egy kamion átszakította a szalagkorlátot, és összeütközött egy autóval – lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát (frissítve)

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Kecskemét térségében – közölte honlapján a rendőrség csütörtök délelőtt. Azt írták, hogy egy Budapest felé haladó kamion átszakította a szalagkorlátot és a Szeged felé vezető oldalon összeütközött egy autóval. A balesetben nem sérült meg senki.

A rendőrség azt kéri, hogy a torlódás és a hosszabb várakozás elkerülése érdekében az autósok a 445-ös főút lehajtójánál térjenek le az autópályáról. Műszaki mentés céljából a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

FRISSÍTVE (13:34): FELOLDOTTÁK A PÁLYAZÁRAT

Újra járható az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldala Kecskemétnél, ahol korábban egy baleset miatt korlátozták a forgalmat – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután a police.hu oldalon. Korábban azt írták, hogy egy Budapest felé haladó kamion átszakította a szalagkorlátot és a Szeged felé vezető oldalon összeütközött egy autóval, ezért lezárták a sztráda érintett szakaszát. A legfrissebb információk szerint befejezték a helyszínelést, így a sztráda ismét járható, azonban az érintett szakaszon helyreállítási munkálatokra kell számítani, ezért továbbra is fokozott figyelmet kérnek a sofőröktől.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb