Mindenmás

Növényvédőszer-maradvány lehet a Lidl egyik termékében, Szegeden is visszahívta az üzletlánc

Növényvédőszer-maradvány lehetséges jelenléte miatt kukoricatallért hív vissza a Lidl, a terméket bármelyik üzletükbe vissza lehet vinni, a vételárat visszatérítik Szegeden is.

A Lidl Magyarország arról tájékoztatott a honlapján, hogy a Good Food Products visszahívja a Sondey Kukorica tallér, amarant, 105 gramm és a Sondey Kukorica tallér, chia 105 gramm termékeit. Csomagolásukon a következő azonosító adat szerepel: „Minőségmegőrzési idő: 19.09.2023”.

NE FOGYASSZUK EL A TERMÉKET

A visszahívás oka, hogy a vizsgálatok alatt a termékekhez felhasznált alapanyagban klórpirifosz növényvédőszer-maradványt mutattak ki. Az áruházlánc kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza valamelyik üzletükbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. „A visszahívás kizárólag a fenti azonosítóval ellátott termékeinket érinti. A fenti termék más minőségmegőrzési idővel rendelkező tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik. A termék gyártója, a Good Food Products elnézést kér az okozott kellemetlenségért” – írták.

Legutóbb egyébként áprilisban hívtak vissza terméket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb