Mindenmás

Napi pakk: 26 fok, napsütés, felhők, Dj Sash és egy orbitális csata a PICK és a Veszprém között

Napsütéssel, felhőkkel, 26 fokkal, némi útlezárással és a belvárosban lakók dobhártyájába égett Cheri Cheri Lady – vel indul a péntek a Napfény Városában. Érkezik a Szeged365 napi pakk, benne a legfontosabb napindító infók és 10 db belépő a ma délutáni PICK vs Veszprém összecsapásra!

NÉVNAPOSOK, TARZAN ÉS EGY KIS ROLLING STONES

Kezdjük a névnaposokkal, őket köszöntsd fel a reggeli kávé mellett:

  • Kármen, 
  • Anita,
  • Jenő,
  • Ármin, Ábel, Csilla, Irma, Kornél, Péter, Geminián, Eugén, boldog névnapot Nektek!

119 éve Temesváron megszületett Johnny Weissmüller ötszörös olimpiai bajnok amerikai úszó, színész (Tarzan), 102 éve érkezett a Föld bolygóra Karinthy Ferenc, Kossuth-díjas író, drámaíró, dramaturg (Budapesti tavasz) és 82 éves lenne ma Charlie Watts, aki 58 éven keresztül volt a The Rolling Stones dobosa.

Köszi Neked, Charlie:

26 FOK, GOMOLYFELHŐK, NAPSÜTÉS ÉS EGY KIS FESZTIVÁLZUHÉ

Pénteken napos-gomolyfelhős időre van kilátás, kezdetben délen, és délkeleten, azaz Szeged környékén még kialakulhatnak záporok, zivatarok. Délután egyre többfelé északnyugatira, északira fordulhat a szél, amelyet élénk, erős lökések kísérhetnek.

Hajnalra helyenként pára, köd képződhet.

A csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakulhat.

ÓRIÁSI CSATA VÁRHATÓ A PICK ARÉNÁBAN

Kézilabda lázban fog lángolni a hétvégén Szeged: pénteken 18:15-kor startol a K&H liga döntője, a két győzelemig tartó párharc első meccsén itthon, a PICK Arénában fogadják a Kékek a Telekom Veszprém együttesét. A párharcot grandiózus szurkolói felvonulás és egy Szeged365 játék előzi meg, az utóbbi 1-2 órán belül ér véget, szóval, még nem késő:

pattanj nyeregbe és nyerj páros belépőt a meccsre! 

A Pick – Veszprém meccsel egy időben indul el majd a jubileumi Deja Vu Fesztivál második napja, ahol többek között Dj Sash és a valaha szebb napokat látott Blue nevű fiúbanda fog fellépni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb