KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: iszonyatosan keményen nyitott a Deja Vu Fesztivál, meghoztuk a nyitónapi aftermovie-t!

Iszonyatosan keményen indította be a nyarat csütörtök este a Deja Vu Fesztivál Szegeden. Korosztálytól függetlenül, kicsik és nagyok együtt csapatták a Partfürdőn. A fesztivál nyitónapjának estéjén Dj Dominique kezdett, aki alaposan beágyazta a hangulatot a Sing Halleluja-val, majd a Safri Duo akkora partit rittyentett a Partfürdőre a színes zenés-felhozatallal, hogy ketté állt a fesztiválozók füle.

Az est legnagyobb durranása azért a Modern Talking „hangja”, azaz Thomas Anders volt, ugyanis az ezredforduló környékén nagyot futó házibulik hangulatát idéző énekesen voltak a legtöbben. Becsületesen végig is tolta a neki szánt időintervallumot, és láthatóan mindenki jól érezte magát.

Ami megdöbbentő volt, az az, hogy Thomas Anders után az Eiffel 65 “elegáns” 45 perces késéssel kezdett, majd mindennel együtt 27 perc után angolosan távoztak is. Megjegyeznénk, hogy mindenki kedvence, a Blue kicsit megcsavarva, de azért kétszer is lement a kevesebb mint fél óra alatt. Mindezek ellenére összességében tehát elég pozitívan, rengeteg mosolygós emberrel és kicsattanó jókedvvel indult a nyári fesztiválszezon Szegeden. Sasold meg Magyar Andor kollégánk kisvideóját az első napról, meghoztuk az aftermovie-t!

Lulu olvasónk, és az egyik játékunk nyertese is részt vett a nyitónapon. Mint szerkesztőségünknek írta: “ezen a nyárindító fesztiválon újra 20 évesnek érezhetjük magunkat. Garantált a kellemes hangulat és jó társaság. Jól éreztük magunkat, köszönjük a Deja Vu fesztivál szervezőinek a munkáját!”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb