Mindenmás

Lezárták a nyomozást: két üzletbe is betört egy 39 éves férfi Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében aki két üzletbe betört Szegeden – számolt be a fejleményekről a rendőség szerdán.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a 39 éves betörő 2022. szeptember 25-én hajnalban Szegeden téglával betörte egy üzlet ajtaját és onnan több mint 200 ezer forint értékben lopott el alkoholos italokat. A rendőrök azonosították a helyi férfit, akit napokon belül gyanúsítottként kihallgattak a Szegedi Rendőrkapitányságon.

VÁDAT EMELHETNEK ELLENE

A nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető augusztusban is azonos módszert alkalmazva tört be egy másik boltba, akkor csaknem 1 millió forintnyi alkohollal, édességgel és kozmetikummal távozott. Ellene lopásbűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb