Sport

21 éves támadóval erősít a Szeged-Csanád GA, Magyar Zsolt 3 évre kötelezte el magát a klubhoz

“Magyar Zsolt az első nyári igazolásunk” – jelentette be a közösségi oldalán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A 21 esztendős támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát a klubhoz.

Mint kiderült, Magyar Zsolt 2001. július 11-én született Zircen. Veszprémben kezdett futballozni, majd később a Ferencváros és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott. A felcsúti klub játékosaként 17 évesen debütált a felnőttek között az NB III. Nyugati csoportjában. A harmadosztályban 33 találkozón lépett pályára, ezeken hétszer volt eredményes. 2017-ben bemutatkozott az U17-es válogatottban. A beszámoló szerint 2020 júliusában Csákvárra szerződött, ahol három év alatt 60 NB II-es bajnoki mérkőzésen 6 gólt szerzett és 6 asszisztot jegyzett.

OTT JÁTSZIK, AHOL AZ EDZŐ SZÁMÍT RÁ

„Örülök, hogy itt lehetek Szegeden, első osztályú körülmények fogadtak a Szent Gellért Fórumban. Idővel szeretnék NB I-es labdarúgóvá válni a klub játékosaként. A középpálya tengelyében bármelyik poszton bevethető vagyok. Ott játszok legszívesebben, ahol a vezetőedző számít rám” – nyilatkozta Magyar Zsolt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb