Mindenmás

Napi pakk: napsütés és 24 fok jön Szegedre, Tom Jones és Liam Neeson születésnapján

Amennyiben hihetünk az időjárás előrejelzéseknek, ma már nem lesz szükségünk az esernyőre. Az OMSZ szerint elszórtan még lehetnek záporok és zivatarok, de azért a keddihez képest sokkal több napsütés jut Szegedre. Mindezek mellett ma ünnepel Tom Jones és Liam Neeson is, sőt, Pál István “Szalonna” is! Idd meg a reggeli kávéd, és kezdd a napot a Szeged365 híreivel!

NÉVNAPOSOK ÉS TOM JONES SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot minden Róbert, Ariadna, Ariadné, Arianna, Énok, Jeremiás, Kocsárd, Robin és Seherezádé nevű Szeged365 olvasónak! Ezen a napon született:

  • Tom Jones, többszörös Grammy-díjas walesi énekes, színész (Delilah, Sex bomb),
  • Liam Neeson ír származású színész (Schindler listája, Igazából szerelem),
  • Prince, Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy-díjas amerikai zenész, énekes és dalszövegíró. (Purple Rain),
  • valamint Pál István “Szalonna” népzenész, hegedűs, prímás.

MA MÁR TÖBBET FOG SÜTNI A NAP

Szerdán a gomolyfelhős-napos időben elszórtan ismét számíthatunk esőre, záporokra, zivatarokra. Utóbbiakat néhol felhőszakadás, jégeső kísérheti. Keleten zivataroktól függetlenül időnként élénk lehet a déli szél. Délutánra 23-24 fok köré melegszik a levegő hőmérséklete Szegeden.

MÉG MINDIG DOLGOZNAK AZ ARADI VÉRTANÚK TERÉN

A Szegedi Vízmű Zrt. továbbra is vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez az Aradi vértanúk terén. A munkálatok most a Rerrich Béla tér – Tisza Lajos körút közötti vezetékszakaszon folynak, és június végéig dolgoznak majd, így forgalomkorlátozásokra számíthatsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb