Mindenmás

Közel két hónapja “pihenget” egy Jaguar S-Type a Veres Ács, és Nemes Takács utcák találkozásánál, durván szétkapták már a kicsikét

Sérülésmentes, nem dohányzó, garázsban tartott 5-ös BMW eladó a Cserepes soron, orvos házaspártól, természetesen – írtuk meg ezzel a szalagcímmel egy héttel ezelőtt a valaha szebb napokat is látott E60-as BMW történetét, majd nagyon úgy fest, hogy meglett a “testvére”, hiszen hasonló állapotban áll egy Jaguar S-Type is a Veres Ács, és Nemes Takács utcák találkozásánál.

“Legalább másfél-két hónapja egy JAGUAR S-TYPE autó áll a Veres Ács és Nemes Takács utcák találkozásánál. Nagyjából 1 hónapja elkezdték szétbontani az autót. Az autó nagyon rombolja az utca összképét, hiszen már majdnem úgy néz ki mint egy roncs, továbbá az autó mellett rengeteg szemét és alkatrész is el lett dobálva” – írta egy tag még csütörtökön a Szegeden láttam csoportba, az általa feltöltött képen pedig jól látszódik, hogy az abroncsoknak már lőttek, blokktéglákon “pihen” jelenleg a Jaguar.

KÉT HELYET IS ELFOGLAL A RONCSAUTÓ

A posztoló szerint eddig is parkolási gondok voltak a környéken, most ez az autó kettő helyet is elfoglal. Illetve július elsejétől fizetős lesz a parkolás a következő utcától kezdve, tehát még annyira sem lehet majd leparkolni a környéken. Azt is kiemelte, hogy: “a Közterületi-felügyeletnek nem sikerült még nagyjából másfél-két hónap alatt elszállítania az autót. Szerintem ez nevetséges” – tette hozzá.

Azt, hogy a kocsi kié, és hogy került a jelenlegi helyszínére egyelőre talány, viszont kár érte. Május végén egyébként pont ugyanitt volt balhé:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb