Mindenmás

Kétgyermekes családapa vesztette életét a hétvégi szegedi motoros balesetben

Egy motorkerékpáros a szegélykőnek ütközött és felborult, majd a helyszínen életét vesztette – írtuk meg a szomorú hírt szombat reggel, ma azonban az is kiderült, hogy egy kétgyermekes családapa hunyt el a balesetben, Sz. Richárd véletlenül futhatott rá egy padkára.

Hatalmas, hátborzongató csattanásra keltek Szeged egyik kertvárosi utcájában az ott lakók szombaton éjfél körül. A Körtöltés utcában borzalmas baleset történt: egy motoros ugyanis – eddig ismeretlen okokból – egy szegélykőnek hajtott, és felborult. Vélhetően ezután még több métert csúszott, a motor eleje pedig teljesen összezúzódott.

GYORSAN KIÉRKEZETT A MENTŐEGYSÉG, DE AZ ÉLETÉT MÁR NEM TUDTÁK MEGMENTENI

A Bors úgy tudja, hogy a helyiek csak egy hatalmas csattanást hallottak, állítólag akkorát, hogy több utcával arrébb is hallani lehetett. Információik szerint a környékbeliek azonnal segítséget hívtak, a mentők pedig perceken belül a helyszínre értek és minden erejükkel próbálták megmenteni a férfi életét. Azonban a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a többszöri újraélesztés ellenére már nem lehetett megmenteni. 

A FÉRFI MINDIG FIGYELMESEN ÉS NYUGODTAN KÖZLEKEDETT

Egyelőre még a rendőrség sem tudja biztosan, hogyan történt a beleset: “a rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult” – írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A lap szerint a helyiek közül többen is ismerték az áldozatot, a kétgyermekes családapát, Sz. Richárdot. Leszögezték, hogy a férfi mindig figyelmesen és nyugodtan közlekedett, egyáltalán nem hajtott őrült módjára.

“Figyelmes, nyugodt motoros volt, nem az, aki ész nélkül rohan bele a világba. De sajnos kis sebességgel is történhet végzetes tragédia. Szörnyű és igazságtalan, hogy ez pont Ricsivel történt” – mondta a férfi egyik ismerőse. Ricsit mindenki kedvelte, mint mondják, egy jó lelkű, segítőkész, felelősségteljes családapa volt, aki élt-halt a családjáért és feleségéért: “nagyon szép család, a két fiút is szépen nevelik. Szegény Ricsi olyan fiatal volt még, a gyerekei is kicsik, az élet igazságtalan, hogy nem láthatja felnőni őket”  – ingatta a fejét. A lap hozzáteszi, hogy a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb