Mindenmás

Meglőttek egy férfit a rendőrök, mert az nyakon szúrta édesapját, majd feléjük indult egy késsel

A kiérkező rendőrök meglőttek egy férfit, aki egy orosházi tanyán előtte nyakon szúrta az édesapját – írja a Police.hu. Mint kiderült, az eset hétfőn délután történt, miután bejelentette egy nő a rendőrségen, hogy otthonukban a 20 éves férfi megkéselte az édesapját, de nekik sikerült kizárniuk a támadót az épületből.

Ezek után a rendőrök a tanya közelében találkoztak vele. Többszöri felszólításra, és két figyelmeztető lövés után sem tette le a kést, amivel a rendőrök irányába indult. Az egyik rendőr ezért rálőtt, és a medencéjénél találta el. A mentők rendőri kísérettel kórházba szállították, és az apát is bevitték.

JOGSZERŰ VOLT A RENDŐRI INTÉZKEDÉS, A SZEGEDI REGIONÁLIS NYOMOZÓ ÜGYÉSZSÉG FOLYTAT ELJÁRÁST AZ ÜGYBEN

A parancsnoki kivizsgálás megállapította, hogy a rendőri intézkedés, a lőfegyverhasználat jogszerű, szakszerű és arányos volt, írják. A történtek ügyében hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb