Kikapcs

Gőzerővel melóznak a Coca-Cola Lapos Beachen, pénteken jön a megnyitó, de Pumped Gabó nélkül

Tavaly nagy csinnadrattával nyitott meg a Lapos Beach Szegeden. Pumped Gabó és Opitz Barbi is leutazott egy délutánra, hivatalosan is megnyitva ezzel a nyári szezont városunkban. Idén pénteken nyílik meg a kedvenc szabadtéri strandunk, és már nagyban zajlanak a munkálatok: kedden délután egy hatalmas markológép egyengette a partszakaszt. Sőt, láthatóan a derékig érő gaz is eltűnt végre, így a hét utolsó munkanapjára várhatóan minden készen áll majd.

Apropó, megnyitó: idén “kicsit” szolidabbra vették a programokat, fellépőket sem hirdettek, így pénteken reggel 11 órától Pumped Gabó nélkül indítja a nyári szezont a most már Coca-Cola Lapos Beach Szegeden. Bizony, a SZIN után a Lapost is átnevezték, itt is megjelent a Coca-Cola a hivatalos név mellett.

A meghirdetett esemény leírásából kiderült, hogy lesz:

  • 150 kényelmes napágy,
  • röplabda és a foci,
  • folyamatos lengőteke-versenyek,
  • valamint frissítő italok és ételek.

No meg természetesen a mi gyönyörű Tiszánk, amit az Európai Unió értékelési rendszere alapján a Lapos Beach-nél a megfelelő vízminőségi kategóriába soroltak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb