Mindenmás

Ne engedd, hogy a stroke meghatározza az életed, vedd vissza az irányítást a Szent Vincent Rehabilitációs Központ segítségével!

Détári Vilmos a rehabilitációs központ alapítója maga is érintett: egyik pillanatról a másikra változtatta meg életét a stroke. Most, mint sérült ember tudja, és ami még ennél is fontosabb, érzi mi kell a sérült társainak ebben a helyzetben. De miért ennyire nagy segítség a Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szegeden? Mutatjuk.

Mi történik, ha stroke ér minket vagy szeretteinket? A helyreállítás után hol kaphatunk segítséget? Szegeden a válasz egyértelmű: a Szent Vincent Rehabilitációs Központ.

A stroke, vagy ismertebb nevén szélütés, egy olyan agyi katasztrófa, amely szó szerint pillanatok alatt változtathatja meg az életünket. Nem csak a fizikai képességeinket, hanem az érzelmi egyensúlyunkat is durván befolyásolhatja. Szükség van tehát olyan helyre, ahol a gyógyulás minden aspektusát kezelni tudják. És ebben a Szent Vincent Rehabilitációs Központ válik a legjobb választássá.

Szeged könnyen megközelíthető részében található a Szent Vincent Rehabilitációs Központ, amely segíti a stroke-on átesett betegeket. A komplex rehabilitációs program, amely a személyre szabott terápiától az életmód tanácsadásig minden szükséges elemet tartalmaz, itt valósul meg. A szakemberek csapata nap, mint nap azon dolgozik, hogy a betegek a lehető legjobb ellátást kapják és az életüket újra teljes értékűvé tudják tenni.

A központban nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni rehabilitációra. A stroke utáni időszakban a betegnek szüksége van arra, hogy az ő specifikus igényeire koncentráljanak. Itt nemcsak a test, hanem a lélek gyógyítására is nagy figyelmet fordítanak. A pszichológiai tanácsadás és a szociális támogatás is kiemelkedően fontos szerepet játszik a gyógyulási folyamatban.  Ezért, ha stroke után segítségre van szükséged vagy a hozzátartozód találja magát ebben a helyzetben, ne habozz. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ szakemberei várnak, hogy segítsenek.

Lépj kapcsolatba velük a +36 70 652 0800-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen. A stroke egy hatalmas kihívás, de a helyes segítséggel és a megfelelő szakemberekkel képesek vagyunk túllépni ezen a nehéz időszakon. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ ebben lesz a legjobb támogatás. Ne hagyd, hogy a stroke irányítsa az életed, vedd vissza az irányítást a Szent Vincent Rehabilitációs Központtal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb