Mindenmás

A Napfény Műteremben ragyogó csajos nyár vár! Ne hagyd ki!

Készüljetek, mert valami igazán különleges közeleg! Nyár van, a napsütés, a vidám hangulat, a színes koktélok ideje. Hogy hol találod meg ezt a tökéletes kombinációt? A válasz nem más, mint a Napfény Műterem! Nem csak a levegőbe beszélünk higgyétek el: el is ugrottunk a helyre és jól lefotóztuk (kicsit kóstoltunk is) a legjobb koktéljaikat!

A Napfény Műteremben június egész hónapjában olyan estéket szerveznek, amiket nem hagyhatunk ki mi sem. Vár a színes és ízletes koktélok kavalkádja, a hangulatos terasz, és egy hely, ahol a baráti beszélgetések sosem érnek véget. De miért is érdemes ide jönni?
Azért, mert a Napfény Műteremben minden este egy különleges élmény! A finom ételek, a különleges koktélok és a barátságos személyzet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezd magad. A hangulat itt mindig vidám és laza, tökéletes helyszín egy csajos estére.

A különleges inspiráló környezetben mi is megkóstoltunk pár koktélt, pontosan hármat, mutatjuk:

Szóval, ha Szeged környékén jársz, vagy csak egyszerűen szeretnél egy felejthetetlen csajos estét, foglalj asztalt a Napfény Műteremben, és töltsd el a nyarat velük! Nézd meg a galériánkat is, éppen ma készítettük Szegeden a Széchenyi téren a Napfény Műteremben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb