Szegedi Arcok

Lepofoztak egy gyereket a Klapka téren, rendőrségi ügy lett a vége

Lepofoztak egy gyereket a Klapka téren – számolt be a történtekről csütörtökön délután az egyik olvasónk. Mint kiderült, rendőrségi ügy lett a vége és eljárás is indult ellene.

Pár napja történt az eset, hogy lepofozott egy játszó gyereket egy ember a Klapka téren. Olvasónk beszámolója szerint az illető már korábban sem jött ki a gyerekekkel, egyszer az is megesett, hogy véletlen begurult a labda az emberhez, az pedig kilyukasztotta, pár napja pedig kiment, és egyszerűen lepofozta az egyik gyereket. Azt, hogy a történteknek mi az előzménye, és hogy miért ütötte meg végül a gyereket egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy rendőrségi ügy lett a vége.

ELJÁRÁS INDULT A RENDŐRSÉGEN

A történtekről érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, mint Pere Csaba szerkesztőségünknek írta, az elkövetővel szemben minősített könnyű testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb