Mindenmás

Kellemes 26 fokban nyithat pénteken a Lapos Beach, de a jövő héten már berobban a kánikula Szegedre

Pénteken változóan napos-felhős időre van kilátás Szegeden, de elszórtan futó zápor, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk, néhol erős lehet az északias szél. Délutánra 21 és 27 fok közé melegedhet a levegő a Napfény Városában.

Az előrejelzések szerint a jövő héten végre átlépjük a 30 fokot, így szerencsés, aki most megy majd szabadságra. Persze ennek nyilván nem mindenki örül, hiszen munkába járni nem a legkellemesebb a meleg, nyári napokon, de jövő hét elejétől egyre inkább antciklonális hatások fognak érvényesülni időjárásunkban, emiatt hétfőtől egyre melegebb idő várható és kedden nyugaton már többfelé átléphetjük a 30 fokot. Szerdán országszerte meleg időre készülhetünk, 30-34 fok közötti csúcsokkal, csütörtök pedig a nyár eddigi legmelegebb napjának ígérkezik. Ezen a napon csak tovább fokozódik majd a hőség, ekkor az Alföldön és délen akár a 34-35 fokot is elérhetjük majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb