KikapcsVideo365

Szeretnéd, hogy a tiéd legyen a legfeszesebb popsi a Lapos Beach-en? A szegedi Global Fitness vadonatúj csípőfeszítő gépével nem kérdés, hogy valóra válhat

Itt a nyár, nyit a Lapos Beach és ilyenkor már a szegedi hölgyek többsége a fürdőruhában mustrálja magát, hiszen valamennyien szeretnénk a lehető legjobb formába hozni magunkat a strandszezonra. Ebben nyújt hatalmas segítséget a szegedi Global Fitness edzőterem verhetetlen popsiformáló bajnoka, mely segítségével felveheted a bokszkesztyűt az ádáz kilók ellen. Ez pedig nem más, mint a vadonatúj Booty Builder V8 csúcskategóriás csípőfeszítő gép, melyet a Global Fitness csapata egyenesen Miami-ból hozott el nekünk Szegedre.

EZ AZ ESZKÖZ A VILÁG LEGJOBB POPSIFORMÁLÓ SZERKEZETE

Neu László, a Global Fitness szakmai vezetője elárulta, nagy hangsúlyt fektettek a gépek beszerzésére: az év elején több, nagy nemzetközi kiállításra is ellátogattak, felkutatták a legújabb trendeket, hogy szegedi vendégeik még nagyobb kínálatból választhassák ki az edzéstervüknek legmegfelelőbb eszközöket. Mint mondta, sok gépet kipróbáltak, s azért esett a választásuk a Booty Builder V8 csípőfeszítő gépre, mert tapasztalataik alapján ebben a műfajban ez az eszköz a világ legjobb ilyen jellegű szerkezete.

ÚGY DOLGOZTATJA MEG A FARIZMAINKAT, HOGY KÖZBEN COMBUNK NEM ERŐSÖDIK VAGY VASTAGSZIK

S, hogy mit tud ez a gép, amivel a lányok legjobb barátja lehet a strandszezonban? Mi már az első próbálás után imádjuk, hiszen ennél a gyakorlatnál célzottan a farizmot tudjuk terhelni anélkül, hogy a comb erősödne vagy vastagodna. A Global Fitness csapata pedig semmit sem bízott a véletlenre, rögtön két változatot is elhozott számunkra ebből a csodagépből szegedi edzőtermükbe, így a nyári formánkon már egy tárcsasúlyos és egy lapsúlyos változat segítségével dolgozhatunk még hatékonyabban.

NAGYON GYORSAN CÉLT ÉRHETÜNK VELE

Egy biztos, bármelyiket választjuk, alaposan megizzasztja az ember lányát a csípőemelővel történő edzés, ám, mint Szabó Gábor, személyi edző elárulta nekünk, a guggolás és kitörés (előre-, illetve hátralépés) gyakorlatok kiegészítőjeként nagyon gyorsan elérhetjük vele célunkat, hogy mi büszkélkedhessünk a legfeszesebb popsival a Lapos Beach-en.

Ha te is szeretnél dolgozni a nyári bombaformádon, s a cél érdekében bevetnéd a Global Fitness csúcskategóriás csípőfeszítő gépét, az edzőtermet itt találod:

Global Fitness

www.szegedfitness.hu

Szeged, Makkosházi krt. 1

0620 262-8141

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb