Mindenmás

Napi korrekt: meghúzta Olvasónk autóját, de hagyott egy bocsánatkérő cetlit a szélvédőn a tulajdonosnak egy sofőr Szegeden

Igazán korrekt húzásról számolt be Olvasónk, Peti péntek délután. Mint szerkesztőségünknek címzett levelében írta, valaki meghúzta az autóját Szegeden, a Faragó utcában, ám az illető volt annyira rendes, hogy nem ment el szó nélkül az eset mellett.

Mint Olvasónk beszámolt róla, a Faragó utcában parkolt autójával, melyet péntek délután megkarcolva talált. A “tettes” ugyan sehol nem volt, elhagyta a helyszínt, azonban Peti elmondása alapján hagyott egy cetlit a szélvédőjén az alábbi szöveggel: “Én húztam meg az autóját, mert a szembejövő terepjáró leszorított, de természetesen vállalom a költségeket” – olvasható a cetlin az illető telefonszámával együtt. Peti az alábbi fotókat is csatolta leveléhez, melyen a sérült jármű látszódik:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb