Mindenmás

Fenséges nyári ízekkel debütál a Maláta új étlapja – belekóstoltunk

Ahogyan a napsugarak egyre erősebben érik Szegedet, úgy köszönt be a nyár a Malátában is. Mi pedig a Szeged365 kamerájával beosontunk a konyhába, ahol Goda Gábor séf barátunk készített is egy fenséges csirkét. Mutatjuk!

Az évszakváltással a belvárosi étterem új étlapot dobott piacra, amely az ínyenceknek és a kulináris kalandoroknak is rengeteg újdonságot tartogat. Kiss Balázs a Szeged365 Family-t bejuttatja a Maláta konyhájába: nyitás előtt ellátogatott bekukucskált Goda Gábor séf birodalmába, majd elkészítettek egy izgalmas nyári ételt, az új étlapról.

“Csirkés finomságokat készítettünk, amelyek tökéletesen illenek a nyári szezonhoz” – mondta Goda Gábor séf. “Lágy, ízletes és könnyű ételekkel készültünk, amelyekkel a forró nyári napokon is garantáltan jól lakhatnak vendégeink.”

Tehát ha egy finom nyári ételre vágysz, látogass el a Malátába és kóstold meg az új étlapot. Az új étlap pedig nemcsak az étteremben, hanem a Maláta teraszán is élvezhető, ahol a város szívében, mediterrán hangulatban fogyaszthatod el a friss, nyári fogásokat.

Amit mi biztosan tudunk:aki ide egyszer betér, garantáltan visszatér majd. Koordináták: Szeged, Somogyi utca 13., a Fekete Ház udvara.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb