Mindenmás

Megkezdődtek a munkálatok, ezzel együtt pedig a lezárások is a Tisza Lajos körúton

Június 17-től vágányzár lesz két szegedi villamosvonalon, mivel a Tisza Lajos körút Hajnóczy és Gutenberg utcák közötti szakaszán rekonstrukciós munkálatokat fognak végezni – írtuk meg pár napja. A munkálatok közben el is kezdődtek, erről Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester tett közzé pár fotót közösségi oldalán.

Megkezdődtek a munkálatok a Tisza Lajos körúton, ahogy Nagy Sándor közösségi oldalán írja: ,,A munka nem csak az aszfaltburkolat elhasználódása miatt vált szükségessé, hanem helyenként a villamos pálya is javításra szorul.” Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Szegedi Közlekedési Kft. pályaburkolat rekonstrukciós munkát végez a Tisza Lajos körúton a Gutenberg utcai és a Hajnóczy utcai átjárókban, ahol az aszfalt burkolatot tartósabb bazaltbeton burkolatra cserélik. Ennek köszönhetően június 17. – július 23. között:

  • A Gutenberg utcából balra nagy ívben az Anna-kút felé nem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Bolyai utca – Tábor utca – Mérey utca.
  • A Kígyó utcából balra nagy ívben a Dugonics tér felé nem lehet kikanyarodni. Alternatív útvonal a Nagy Jenő utca – Tisza Lajos körút.
  • Ez idő alatt a Tisza Lajos krt. – Hajnóczy utcai jelzőlámpa ki lesz kapcsolva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb