Mindenmás

Eszünk megáll: 134 tonna szemetet hordott össze a férfi egy ópusztaszeri tanya udvarán

A kisteleki rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki nagy mennyiségű hulladékot helyezett el egy lakatlan tanyán – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől. Mint kiderült, összesen 134 tonna hulladékot pakoltak le a tanya udvarára.

A rendőrségre 2023. február 22-én érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek hulladékot helyeztek el egy lakatlan ópusztaszeri tanya udvarán. A helyszínre kiérkező rendőrök nagy mennyiségű lomhulladékot találtak a helyszínen, így nyomozást indítottak. Az adatgyűjtés során azonosítottak is több tehergépjárművet és nyerges vontatót, amelyek a bűncselekmények elkövetése során a helyszín közelében közlekedtek. A tanúkihallgatások során a detektívek eljutottak a megbízóhoz, aki a szakértői vélemény szerint több, mint 134 tonna tömegű hulladékot az elhagyatott ingatlan udvarára szállíttatta.

VÁDAT EMELHETNEK ELLENE

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást a tataházai férfival szemben, az ügyet pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. Az elkövetőnek különösen nagy mennyiségű hulladék elhelyezésével elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie.  

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb