Mindenmás

Tölts el egy különleges estét Pokorny Liával Szegeden! Szuper nyári est – vacsora, pohárkrém és igazi beszélgetés a Napfény Műteremben!

Akkora programot találtunk nektek, hogy még mi is izgatottan várjuk (kiemelten a hölgyek)! Gondolj bele, egy szuper nyári est, egy pazar vacsora és az est csillaga nem más, mint Pokorny Lia! Igen, az a Pokorny Lia, aki mind a színpadon, mind a vásznon varázslatot teremt. Most pedig te is közelről láthatod, hiszen a Napfény Műteremben lesz!

Nemcsak ott lesz, de szóhoz is jut! Egy interaktív beszélgető show keretében beszélget majd Gönczi Dorkával, a profi mediátorral. És nem, ezúttal nem bulvár kérdések és bulvár válaszok hangoznak el, hanem olyan őszinte sztorik, amikre mindig is kíváncsi voltál: sikerek, elakadások, félelmek, örömök… és még sok minden más, ami a színészi élet része.

De az este nem csak beszélgetésből áll! Egy finom vacsora is vár ránk, ami a következőket tartalmazza: rosé kacsamell szeletek friss citrusos-dresszinges magvakkal szórt kevert salátaágyon (madársaláta-jégsaláta), grissini, és desszertként epres fehér csokis kekszmorzsás pohárkrém.

Hát nem hangzik szuperül? Szerintem mindenképp érdemes ellátogatni erre az estére, hiszen a finom ételek mellett Pokorny Lia gondoskodik majd a kellemes hangulatról és a felejthetetlen pillanatokról. Bővebb infókért nézzetek utána a Napfény Műterem Facebook oldalán vagy hívjátok a +36 30 952 6500-as telefonszámot. És persze ne feledjétek, hogy a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szóval érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk!

Nos, találkozunk a Napfény Műteremben? Szerintem igen! Biztos vagyok benne, hogy egy felejthetetlen esténk lesz Pokorny Liával. Szóval, látogass el, kóstold meg a finom vacsorát, és tölts el velük egy szuper estét!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb