Mindenmás

Egy vásárlás, ami meghozza a nyarat: Vásárolj SW térkövet, és pihenj a Velencei Resort&Spa-ban!

Szeretnél építkezni, és közben egy luxus wellness hétvégére szert tenni? A Merkbau Zrt. szegedi Építőcentere és az SW-Térkő legújabb akciójával most mindkettő lehetséges!

A két cég összefogott, hogy megajándékozza vásárlóit egy rendkívüli nyári ajánlattal: ha 2023. május 1. és október 31. között legalább 120 négyzetméter SW térkövet vásárolsz a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében, akkor 2 főre garantált pihenéssel ajándékoznak meg a 4 csillagos Velencei Resort&Spa-ban, 2 éjszakára, az SW jóvoltából!

Az SW térkövek híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról, ami tökéletes választás mindenki számára, aki hosszú távra tervez és nem akar kompromisszumot kötni a minőség terén. Most pedig a térkövek vásárlása egy gyönyörű wellness hétvégével is együtt jár.

A Velencei Resort&Spa tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolódásra, számos wellness szolgáltatással, többek között medencékkel, szaunákkal, gőzfürdőkkel, és masszázslehetőséggel. És mindezt az SW-Térkő és a Merkbau Zrt. szegedi Építőcentere ajándékozza neked, ha vásárolsz tőlük!

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli ajánlatot, amely nemcsak, hogy felújítja otthonát, hanem egy luxus wellness hétvégét is kínál a Velencei Resort&Spa-ban. Kattints a bannerre, és vásárold meg még ma a térköveket a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb