Mindenmás

Rendőrségi razzia a belvárosban: a szabálytalankodó kerékpárosokat és rollereseket csípik éppen nyakon a Kárász utcán

Szeged sétálóutcája gyalogos övezet, így semmilyen járművel nem lehet oda behajtani külön engedély nélkül. Nos, nem mondunk újat senkinek, ha azt írjuk, hogy a rollerrel, motoros kerékpárral és biciklivel közlekedők rendre figyelmen kívül hagyják ezt, ma viszont nem járnak jól a szabálytalankodók, ugyanis órák óta rója az utcát a rendőrség.

Több olvasónk is arról számolt be szerdán szerkesztőségünknek, hogy rendőrök razziáznak a Kárász utcán. A szabálytalankodó kerékpárosokat, elektromos rollereseket és motorral közlekedőket szállítják le a járművekről, majd igazoltatják őket és írják fel az adataikat.

@szeged365

Rendőrségi razzia a belvárosban: a szabálytalankodó kerékpárosokat és rollereseket csípik nyakon a Kárász utcán.

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Nem tudunk rájuk ezért haragudni, sőt! Mint ismert, Szeged sétáló utcájában tilos járművön közlekedni, legyen szó kerékpárról, vagy sima rollerről, viszont nap mint nap azt tapasztalhatjuk, hogy igen sokan fittyet hánynak erre. Még annak ellenére is, hogy a büntetés elég busás, hiszen 5 ezer forinttól 50 forintig terjedő bírságra is számíthat a szabálytalankodó, sőt, feljelentés is lehet a vége.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb