Mindenmás

Fiatalság, bolondság: kocsit lopott két fiatal fiú Makón, azzal mentek furikázni hajnalban

A makói rendőrök lezárták a nyomozást azzal a két helybéli fiatallal szemben, akik lopott autóval közlekedtek a városban – tudtuk meg a rendőrségtől szerdán. Mint kiderült, a fiatalok még márciusban loptak el egy kocsit, majd furikázni indultak vele.

A beszámoló szerint a Makói Rendőrkapitányság járőrei 2023. március 2-án a hajnali órákban egy, a főútról sietve lekanyarodó autóra lettek figyelmesek. A gépjárműből nem sokkal később két ember szállt ki és kezdett futni. A rendőrök a menekülő fiatalok után eredtek, akik percekkel később a rendőrkapitányságon találták magukat.

AZ EGYIKÜK ROKONÁÉ VOLT A LOPOTT KOCSI

A két helybéli fiú elmondta, hogy az autó egyikük rokonáé, aki nem adott engedélyt az autó használatára, jogosítványuk pedig nincs Az utcán nyitott állapotban parkoló autót egy hirtelen ötlettől vezérelve vitték el. A Makói Rendőrkapitányság munkatársai lezárták a nyomozást és az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. Az elkövetőknek jármű önkényes elvétele miatt kell felelniük.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb