Mindenmás

Itt a hőség: kikerült a párakapu a Klauzál térre (frissítve)

Jó hírünk van a szegedi hőségben kókadozók számára: a Szegedi Vízmű a mai napon elkezdte kihelyezni a párakapukat a városban! Szerdán dél körül jelentek a Szegedi Vízmű szakemberei, hogy telepítsék a párakaput a Klauzál téren és ahogy tavaly, úgy idén is valószínűleg a Mars tér is kap egyet.

Reméljük, hogy mindemellett a tűzcsapokra szerelt ivócsapokból is ivóvízhez lehet majd jutni a belvárosban. A párakapuk és ivócsapok egyébként várhatóan a nyár végéig a helyükön maradnak majd, de az ügyben kerestük a Szegedi Vízmű illetékeseit, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSTÍVE: TÖBB IVÓKUT IS KIKERÜLT

Cikkünk megjelenését követően a Szegedi Vízmű azt írta szerkesztőségünknek, hogy mobil ivókutat és tűzcsapra szerelt ivócsapot is üzembe helyezett a Vízmű: ivókút került a Mars térre, a párakapu mellé, valamint a Dugonics téri körforgalom mellé, illetve hamarosan ivócsap is kerül majd az Aradi vértanúk terére, a sarki bank mellé, de előtte a Múzeumok éjszakáján, a Móra Múzeum előtt üzemel az ivócsap.

HŐSÉGRIADÓ VAN

Egy biztos, jól fog esni a sétálóknak a frissítő “páraeső”, hiszen másodfokú hőségriasztás lépett érvénybe. Irtózatos meleg lesz a napokban Szegeden, ami megterheli még az egészséges szervezetet is, de különösen veszélyeztetettek ilyenkor a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb