Mindenmás

“Nagyon szeretünk, várunk haza!” – még mindig keresik az eltűnt szentesi lányt, most az édesanyja üzent neki

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves lány megtalálásában – írtuk meg kedden, mint ma kiderült, a lány azóta sem lett meg. A családja is nagyon aggódik a 17 éves Bettináért, az anyukája pedig a Facebookon üzent a fiatal lánynak.

A 17 éves Bettina 2023. június 18-án éjszaka tűnt el, a szentesi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A cs3.hu most azt írja, hogy a szülők is mindent megtesznek, hogy megtalálják a kislányukat. Az édesanyja is üzent neki a Facebookon, a lap szerint a következőket írta:

“Betti! Ha ezt olvasod, tud hogy szeretünk, várunk haza. Nagyon hiányzol nekünk Niki is nagyon vár haza. Adj valami életjelet magadról, hogy tudjuk jól vagy, nincs semmi bajod. Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretünk!!!!!!!! Várunk haza!!!!!!!!!!!!!!! Niki, Anya, Apa.”

KEDD ÓTA A RENDŐRSÉG IS KERESI

A rendőrség egyébként kedden adta ki a felhívást, mely szerint már ők is keresik a fiatalt. F. Bettina:

  • 160 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja hosszú,
  • sötétszőke, amit általában felkötve hord.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A személyiségi jogokra tekintettel a nevet és a fotót eltávolítottuk a cikkünkből.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb