Mindenmás

Szétkaptak egy gazdátlanul parkoló BMW-t a szegedi piacon – két fiatalt füleltek le a zsaruk

Gazdátlanul parkoló autót szereltek darabjaira egy szegedi piacon a helyi fiatalok. A rendőrök a nyomozást lezárták az ügyükben, lopás miatt kell felelniük – közölte csütörtökön a police.hu. Mint kiderült, arról a Cserkó parkolójában dekkoló E60-as BMW-ről lehet szó, melyről már hónapok óta írunk.

A közlemény szerint a szegedi fiatalok 2023. január 3-án éjszaka határozták el, hogy szétszedik a közelben lévő piacon gazdátlanul parkoló BMW-t, majd alkatrészeit pénzzé teszik. A 19 éves férfi és 17 éves társa a valaha szebb napokat is látott autó lámpabúráját, hűtővíztartályát, olajtartályát is leszerelték, de elraktak még különböző tartályfedeleket és a sebességváltó szoknyát is.

LEFÜLELTÉK ŐKET A RENDŐRÖK

A közelben járőröző körzeti megbízottak felfigyeltek a jármű körül gyanúsan tevékenykedő párosra, ezért jobban szemügyre vették, hogy mi történik. Miután a fiatalokat ellenőrzés alá vonták, a gyanú azonnal beigazolódott, a szétszerelt autó alkatrészeit megtalálták a páros járművének csomagtartójában. A rendőrök a tetten ért bontókat elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A bűncselekmény elkövetését nem vitatták, tettüket elismerték a nyomozóknak. Ellenük lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A szegedi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére.

A rendőrségi fotókon egyébként még viszonylag jó állapotban van a kocsi, legutóbbi, júniusi cikkünkben viszont már így festett a BMW….

…februárban pedig így:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb