Mindenmás

A nyár ízeit a Zöldlevelecske Salátaműhelyben találod – Fedezd fel a saláták új dimenzióit!

Ahogy a nyári napsugarak átjárják Szeged belvárosát, egyre többünkben felmerül a vágy a friss, ropogós, hűsítő ételek iránt. És mi lehetne jobb választás erre, mint a Zöldlevelecske Salátaműhely? Szeged legnagyobb salátaműhelye nem csak a klasszikus salátákat kínálja, de izgalmas újdonságokkal is várja a vendégeit!

A salátáknál gyakran csak az egyszerű, alapvető összetevőkre gondolunk, pedig a Zöldlevelecske Salátaműhelyben most új dimenzióba léphetsz! A nyárra tekintettel, gyümölcsökkel is feldobhatod a salátádat, ami így nemcsak finom, hanem vitaminban is gazdag lehet. Ha pedig nincs kedved vagy időd kiválasztani az összetevőket, a gyorsan elkészülő előre összeállított saláták közül is választhatsz.

Nem szabad elfelejtenünk a teraszt sem, ahol a meleg nyári napokon, az árnyékban élvezheted a salátádat. Hiszen mi is lehetne jobb, mint a nyári napsütésben, a friss levegőn elfogyasztani a finom, frissítő ételeket? A Zöldlevelecske Salátaműhelyben mindez adott.

És ha szerencséd van, akkor egy kis játékkal akár meg is nyerheted a páros salátázást a Szeged365 Family közösségének játékán! További részletek a játékról a Facebook oldalunkon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb