Kikapcs

Brutálisan sokan, több, mint negyedmillióan néztétek meg ezt a videót eddig! Mutatjuk!

Nincs semmi, ami annyira nosztalgikus érzelmeket ébresztene bennünk, mint amikor a gyerekek szabadon játszanak a természetben, különösen a gyönyörű Tisza-partunkon. A mai világban, amikor már mindenki csak a kütyüket nyomkodja, a Szegedi Vízisport Egyesület videója megmutatta: a mai gyerekek is imádják, ha pl. egy sáros lankás részen szabadon csúszkálhatnak önfeledten. A videót, amit megosztottunk a közösségi oldalunkon, pár nap alatt több, mint negyed millióan néztétek meg…eddig.

Nem nehéz átérezni, miért érdekelte ez a videó ennyire a szegedieket: egyszerű és tiszta játék, amelyben a gyerekek szabadon és boldogan játszanak a sárban, szinte mintha egy pillanatra visszarepülnénk az időben, amikor még nem kütyükkel játszottak a gyerekek, és az élet sokkal egyszerűbbnek tűnt.

A Szeged365 Facebook oldalának követői számára ez a videó valószínűleg többet jelent, mint csak egy aranyos pillanatfelvétel a gyerekekről. Ez egy emlék mindenkinek a gyermekkorából, vagy csak egyszerűen ráébreszt bennünket arra, hogy a kütyü világán túl is van önfeledt szórakozás!

És valóban, a Tisza – part Szegeden van amikor romantikus, van amikor sportos, és van amikor az önfeledt szórakozás otthona. Ha még nem nézted meg a videót, most itt megteheted:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb