Mindenmás

Megújulás és pihenés a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterével: egy vásárlás, két öröm!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Merkbau Zrt. szegedi Építőcentere és az SW-Térkő egy rendkívüli ajánlattal örvendezteti meg vásárlóit. A nyári szezonban, ha 2023. május 1. és október 31. között legalább 120 négyzetméter SW térkövet vásárolsz a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében, garantáltan megnyerheted a luxus wellness hétvégét a Velencei Resort&Spa-ban, 2 főre, 2 éjszakára.

Ilyen remek ajánlatot nehéz lenne kihagyni, hiszen a Merkbau Zrt. szegedi Építőcentere által kínált SW térkövekkel nem csak hogy felújíthatod otthonodat, de egyúttal egy igazán különleges élménnyel is gazdagodhatsz, amelyet az SW-Térkő ajándékoz személyesen Neked!

A Velencei Resort&Spa tökéletes helyszín a pihenésre, ahol végre a kedveseddel együtt kipihenheted magad. Szerintünk megérdemled! Számos wellness szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére, mint a medencék, szaunák, gőzfürdők, és masszázslehetőségek. Mindez vár rád, ha a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében vásárolsz!

Tedd szebbé otthonodat a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterének kiváló minőségű SW térköveivel, és szerezz egy csodálatos wellness élményt a Velencei Resort&Spa-ban! Ne feledd, a vásárlásodat 2023. május 1. és október 31. között kell teljesíteni! Kattints a bannerre, és tudd meg a részleteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb