Mindenmás

Különleges élményben lehet része a Szeged365 Family tagoknak: nyerj backstage fotózást a Korda koncerten Sándorfalván!

Azok számára, akik mindig is szerették volna látni a színpad mögötti világot, a Szeged365 Family kínál most egy igazán exkluzív élményt: két szerencsés tagja találkozhat és fotózkodhat Korda Györggyel és Balázs Klárival, miután a legendás páros színpadra lép július 8-án Sándorfalván.

A Korda koncert egyik legnagyobb várva várt zenei eseménye lesz a nyárnak Sándorfalván. A duó több évtizede van a magyar zenei élet csúcsán, és dalai szinte minden generáció számára ismertek és szeretettek. A Reptér minden korosztályt meghódított, még a fiatalok is kívülről tudják a szövegét!

De ez a különleges alkalom most még emlékezetesebb lehet a Szeged365 Family tagok számára. Most ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljenek a zenészekkel, és betekintést nyerjenek a színpad mögötti világba. A Szeged365 Family két tagja a koncert után találkozhat Kordákkal, és együtt készíthetnek egy emlékezetes fotót. Ez az élmény igazi kuriózum, amelyet nem lehet csak úgy megszerezni.

A koncert ingyenes, de ne feledd, a backstage fotózási lehetőség csak a Szeged365 Family tagok számára elérhető. Ha még nem játszottál velünk akkor ITT megteheted

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb