Mindenmás

Köszönik a vágányzár ideje alatti türelmünket! A villamosok mától újra járnak

A Tisza Lajos krt-on 10 napja tartó vágányzár megszűnik, ami jó hír a tömegkötekedőknek, ellenben az autósok még mindig nem kanyarodhatnak balra a Kígyó utca felől.

Ahogyan azt június közepén írtuk, a munkálatok ideje alatt az Anna-kút és a Vadaspark – Fonógyári út – Kecskés közötti szakaszon ideiglenes vágányzár volt, a villamosok Tarjántól csak az Anna-kútig járnak majd, míg az Anna-kút és a Vadaspark között pótlóbuszok vitték a szegedieket.

MA MEGSZŰNT A VÁGÁNYZÁR

Ma hajnalban a vágányzár megszűnt, a 3/3F és 4-es villamosvonalakon ismét végig közlekednek a közösségi közlekedési eszközök. A „8” és „10” jelzésű trolibuszok (Makkosház, illetve Tarján víztorony irányába) újra az Anna-kút villamos megállóhelyet használják, valamint Volánbusz Zrt. által közlekedtetett 20-as jelzésű autóbuszok mindkét irányban szintén ismét az Anna-kút villamos megállóhelyen állnak meg.

A vágányzár alatt tanúsított türelmüket és megértésünket köszönik. Információink szerint az autóval közlekedő szegediek még nem hajthatnak a sínekre, így nem tudnak a kereszteződésből balra kanyarodni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb