Mindenmás

Táskákat és dísznövényeket lopott egy 18 éves fiatal Szegeden

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki táskákat és dísznövényeket lopott a városban – tudtuk meg szerda reggel a rendőrségtől. Mint kiderült, a rendőrségre június 26-án, délután érkezett bejelentés, hogy egy férfi megpróbálta ellopni a sértett hátizsákját a biciklije kosarából, de mivel a táskacsat beakadt, az ismeretlen elkövető inkább elmenekült.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, a térfigyelő kamerák felvételein látták a feltételezett elkövető ruházatát. A szegedi egyenruhások aznap kora este, járőrözés közben, a nyomozók által megadott személyleírás alapján felismerték a táskatolvajt, akit a belváros közelében ellenőriztek. Az intézkedés alatt újabb bejelentés érkezett, hogy percekkel korábban a közelben egy – a délutánihoz kísértetiesen hasonló – táskalopás történt, és feltételezhető, hogy az elkövető ugyanaz.

18 ÉVES FIATAL VOLT A TETTES

A rendőrök a 18 éves helyi férfit elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított a hónapban egy irodaház teraszáról két cserepes dísznövényt is ellopott. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és az kezdeményezték a letartóztatását.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb